Bugun...


Fındık fiyatında düşüş sürüyor
Ordu'da serbest piyasada 12 liradan işlem gören 50 randımanlı kabuklu fındık bugün 11,25 liraya düştü.

Fındık fiyatında düşüş sürüyor
+ -

ORDU

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Ordu Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Arslan Soydan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, borsada bugün 11,25 lira olarak açıklanan fındık fiyatı karşısında üzüldüklerini belirtti.

Fındık fiyatının bu sezon ilk defa 11,25 liraya kadar düştüğünü ifade eden Soydan, sezon içerisinde 15 liraya kadar yükselin fındık fiyatının yaklaşık bir aydan beri sürekli düştüğünü söyledi.

Artık serbest piyasanın kendisini ciddi anlamda sorgulaması gerektiğini vurgulayan Soydan, üreticilere bu fiyattan ürünlerini pazara indirmemeleri çağrısında da bulundu.




Bu haber 693 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI