Bugun...


Rusya Başbakanı Medvedev'den şok itiraf: Bizde para kalmadı!
Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, Kırım ziyareti sırasında kendisinden para isteyen emekli bir kadına, "Bizde para kalmadı, hoşçakal" diyerek Rusya'da sosyal medyayı salladı.

 Rusya Başbakanı Medvedev'den şok itiraf: Bizde para kalmadı!
+ -

CNBC'nin videosuyla birlikte paylaştığı habere göre, emekli kadın Medvedev'e, kendilerine Rus hükümeti tarafından her ay verilen 8000 Rus Rublesi yani 125 dolarlık emekli maaşının yaşam standartlarının çok altında olduğunu söyledi.

Medvedev ise bunun üzerine "Rusya'nın kasasında para kalmadı" dedi.

YouTube'a yüklenen videoya göre, "Şu anda hiç para kalmadı. Parayı bulduğumuz zaman, düzeltme yapacağız" dedi ve ekledi: "Ama güçlü olun. Size en iyi dileklerimi sunuyorum. Güzel bir gün geçirin ve hoşçakalın."

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Kısa bir süre içerisinde 3,5 milyon kişi tarafından izlenen videoda emekli kadın görünmüyor, sadece sesi duyuluyor.

Videonun ardından Rus sosyal medyası deyim yerindeyse yıkıldı.

Twitter'da "Paramız bitti ama güçlü olun" ile alay eden binlerce paylaşım yapıldı.




Kaynak: İSEDERİ TÜRKİYE GÜNDEMİ

Editör: Sabri KÖNTEK

Bu haber 966 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI