Bugun...


Recep Tayyip Erdoğan: Gerekeni yapmak durumunda kalabiliriz
Erdoğan, Suriye'de 4 yerin ismini verdi. Bu yerler konusunda Türkiye'nin kendi göbeğini kendisi kesmek durumunda kalabileceğini söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan: Gerekeni yapmak durumunda kalabiliriz
+ -

Diyarbakır dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye konusundaki sorulara, Türkiye'nin kararlılığını ortaya koyan net cevaplar verdi.

OBAMA TAAHHÜTLERDE BULUNDU

Obama'yla 70 dakikalık telefon görüşmesinde, Obama'nın kendisine taahhütlerde bulunup bulunmadığı sorusuna ise Erdoğan "bulunuldu, taahhütler yerine getirilecek mi göreceğiz" yanıtını verdi.

KENDİ GÖBEĞİMİZİ KENDİMİZ KESMEK ZORUNDA KALABİLİRİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye konusunda farklı bir denklemin düşünüldüğü, Türkiye'nin politikalarında da birtakım farklılıklar yaptırılacağı yönünde söylentiler var" şeklindeki soruya da "bölgedeki gelişmeleri hassasiyetle takip ediyoruz. Teşrin barajı, batısı doğusu önemli. Münbiç konusu önemli. Azez, Azez'in güneyi yani Rakka önemli. Orada koalisyon güçleri var ve elbette onlarla beraber çalışırız. Ama gereken yapılmazsa, verilen sözler tutulmazsa, kendi göbeğimizi kendimiz kesmek durumunda kalabiliriz" cevabını verdi.




Kaynak: http://www.ajanshaber.com/suriyede-4-yerin-ismini-acikladi-gerekeni-yapmak-durumunda-kalabiliriz-haberi/358711

Editör: Sabri KÖNTEK

Bu haber 1054 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
VİDEO GALERİ
YUKARI